Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šaljivdžija iz komarne

Svi se raduju Pelješkom mostu, ali on najviše: ''Puno mi znači jer je punica rekla da će se, ako ga naprave, ona s njega baciti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji dio Pelješkog mosta spaja se u srijedu navečer. Građani Komarne otkrili su koliko im znači.

U srijedu navečer bit će gotova izgradnja Pelješkog mosta kada se postavi i posljednji dio kojim će se povezati Komarna i Brijesta.

Pročitajte i ovo Pelješki most Poskupljenje građevinskog materijala Konačna cijena za Pelješki most bit će puno veća: Pogledajte koliko Hrvatska još mora platiti Pelješki most Ispunjena očekivanja FOTO Godinu dana Pelješkog mosta: Pogledajte brojke, impresivne su

Stanovnici Komarne ne kriju oduševljenje zbog mosta.

''Odlično su se uklopili Kinezi. Malo nam je COVID poremetio druženje, a do tada se zajedno slavila njihova Nova godina, naša Nova godina… Učili smo ih hrvatski, navijaju za Neretvance i Hajduk'', kazao je za N1 jedan stanovnik i dodao da se tijekom izgradnje nije čula nikakva buka.

Da su se kineski radnici dobro uklopili, smatra još jedan stanovnik Komarne. ''Prije da su se našle kulture nego sudarile. Poezija nam je poprimila obilježja Kine'', kaže i priča da je po dolasku radnika iz Kine pokušao pokrenuti školu kineskog jezika, no zaključio je da oni puno brže uče hrvatski jezik nego što Hrvati uče kineski.

Na račun mosta zbijaju se i šale. ''Meni osobno znači puno jer je moja punica prije 10-15 godina rekla da će se, ako se taj most ikad napravi, ona s njega baciti. Pa ja sutra očekujem da se ona napokon baci'', našalio se treći Komaranin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene