Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi, pa što?

Grad Zagreb organizira doček za Baby Lasagnu, otkriveni detalji

Baby Lasagna na Eurosongu
Baby Lasagna na Eurosongu Eurovision Song Contest/Youtube
Aktualno Galerija Baby Lasagna Baby Lasagna Foto: Sanjin Strukic/Pixsell Baby Lasagna na Eurosongu Baby Lasagna na Eurosongu Foto: Eurovision Song Contest/Youtube Baby Lasagna s djevojkom Baby Lasagna s djevojkom Foto: Sanjin Strukic/Pixsell Baby Lasagna na Eurosongu Baby Lasagna na Eurosongu Foto: Eurovision Song Contest/Youtube +3 Baby Lasagna na Eurosongu Galerija 1/8 >>
Grad Zagreb organizira doček Baby Lasagne i njegovog tima u nedjelju 12. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića. Objavili su i detalje.

Grad Zagreb organizira svečani doček za Baby Lasagnu u nedjelju 12. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića.

Baby Lasagna izborio je odlično drugo mjesto u finalu Eurosonga. Bio je prvi po glasovima publike. Koliko mu je nedostajalo do pobjede pogledajte >>>OVDJE.

Pročitajte i ovo Baby Lasagna Eurosong 2024 Evo kako su glasale zemlje kandidati za Hrvatsku i Baby Lasagnu

"Pozivamo sve građane i ljubitelje glazbe da pozdrave i dočekaju našeg Marka na glavnom gradskom trgu gdje će od 13:00 biti organiziran prigodan program dočeka", poručili su iz Grada.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević rekao je da su se za doček odlučili nakon što su iz tima Baby Lasagne potvrdili da žele doček. "On je pobjednik po glasanju publike i smatramo da zaslužuje doček", rekao je. "Iskreno mislim da bi glasanje žirija trebalo ukinuti i ostaviti samo glasanje publike. Jasno je da tu ima puno politike i geopolitike i ključno je na kraju tko je miljenik publike, a to je Baby Lasagna", rekao je i ocijenio da su mnogi fanovi diljem svijeta razočarani glasanjem žirija.

Baby Lasagna na Eurosongu Baby Lasagna na Eurosongu Foto: Cropix

Okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda te Emilija Kokić. Voditelj programa je Miljenko Cvitković Minja.

Pročitajte i ovo Screenshot Dostigli ste limit Obožavatelj iz Italije ogorčen jer ne može glasati za Baby Lasagnu: "Ovo izgleda kao namještaljka"

S ciljem sigurnog održavanja programa, na Trgu bana Jelačića dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, redarska i zaštitarska služba. Moguće su izmjene u javnom gradskom prijevozu oko centralnog mjesta proslave.

Pročitajte i ovo Nemo pobjednik Eurosonga 2024 presudila 44 glasa Švicarska pobjednik Eurosonga, naš Baby Lasagna drugi! Hrvatska dobila najviše glasova publike

Iz Grada Zagreba zamolili su sve da se pridržavaju uputa nadležnih službi koje će biti na terenu.

Dolazak Baby Lasagne i njegovog tima u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje se u 13:15.

Hoćete li ići na doček odgovorite u našoj >>>ANKETI.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene