Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Pomoć gospodarstvu

Grad Osijek povoljno iznajmljuje poslovne prostore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Osijek raspisuje natječaj za zakup 37 gradskih poslovnih prostora jer gradska uprave, pomaganjem obrtničkim i proizvodnim aktivnostima, želi vrati život u središte grada.

Natječaj će biti raspisan ovaj tjedan, po početnoj cijeni od jedne kune po četvornom metru u gradskom središtu, pa do 32 lipe po četvornom metru, u rubnim dijelovima grada, najavili su danas na konferenciji za novinare osječki gradonačelnik Ivan Vrkić i njegov zamjenik Vladimir Ham.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku

Namjera nam je prazne poslovne prostore staviti u funkciju, a izračuni pokazuju da bi unatoč smanjenoj cijeni, to moglo biti ekonomski isplativo, budući da Grad Osijek i za prazne prostore plaća režijske troškove, kazao je Vrkić.

FOTO Grad Osijek obećao pomoći hrvatskom branitelju

Tržišno nadmetanje pri prikupljanju ponuda odredit će konačnu cijenu zakupa, a gradska uprava isticanjem minimalne početne cijene želi potaknuti što veće zanimanje za zakup poslovnih prostora, dodao je.

Osječki gradonačelnik najavio je da će, u suradnji sa središnjom državnom vlasti, nastojati što prije staviti u funkciju i prazne poslovne prostore u državnom vlasništvu, a o tome će se razgovarati već idućega tjedna u Zagrebu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene