Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Badnju večer

Gračac: U naletu automobila teško stradao kadet MORH-a, vozač u bijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Badnju večer u Gračacu je automobil naletio na 21-godišnjeg pješaka, inače kadet MORH-a i teško ga ozlijedio. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće.

Kadet MORH-a zadobio je teške ozljede noge u naletu automobila u Ulici Ante Starčevića u Gračacu, zbog kojih je u zadarskoj bolnici procijenjeno da ga je potrebno prebaciti u Zagreb.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća u Belišću Tragedija u Slavoniji: Automobil naletio na 74-godišnjakinju, preminula od ozljeda Ilustracija pokušaj ubojstva Policija otkrila detalje drame kod naplatnih kućica: Muškarac koji je pokušao pregaziti sunarodnjake nije bio sam u vozilu

Oko 22:20 sati, na zahtjev Opće bolnice u Zadru organiziran je hitan medicinski prijevoz teško ozlijeđenog kadeta helikopterom HRZ-a iz Zemunika za Zagreb.

Nesreća se dogodila u Gračacu, u 19:20 sati, a vozač koji je naletio na njega još uvijek je u bijegu.

Oko nesreće se oglasio i MORH.

"Pripadnik Oružanih snaga, kadet Hrvatskog vojnog učilišta, zadobio je teške ozljede uslijed naleta motornog vozila u Gračacu 24. prosinca 2018. Nakon osnovne sanacije ozljede u zadarskoj bolnici, helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva prebačen je u KBC Zagreb", stoji u njihovom odgovoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene