Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Predsjednica u Zmijavcima

'Hrvatskoj je sada potrebna gospodarska i demografska 'Oluja''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska će biti onoliko velika koliko ju sami učinimo velikom i to ulaganjem u njezin gospodarski razvoj, demografsku obnovu, te u budućnost koja će mladima omogućiti da ostanu u domovini, poručila je Kolinda Grabar Kitarović.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poručila je u Zmijavcima, koji u subotu slave svoj dan, da Hrvatska ima sve preduvjete, počevši od geografskog položaja, prirodnih resursa do obrazovanih i školovanih osoba da bude prosperitetna država.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potrošnja i investicije Što se događa s hrvatskim gospodarstvom? Objavljeni novi podaci o BDP-u Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala"

"Hrvatska će biti onoliko velika koliko ju sami učinimo velikom i to ulaganjem u njezin gospodarski razvoj, demografsku obnovu, te u budućnost koja će mladima omogućiti da ostanu u domovini", rekla je Grabar-Kitarović na svečanoj sjednici općinskog vijeća koja je u Zmijavcima održana u povodu dana te općine. "To su uvjeti koje moramo ostvariti", istaknula je.

Predsjednica se u Šibeniku sastala s Šeikom

Govoreći o gospodarskom i društvenom razvoju, te demografskoj obnovi istaknula je i važnost hrvatskog iseljeništva, odnosno kako je Hrvatskoj potrebno njihovo iskustvo, pamet i znanje koje su stekli živeći diljem svijeta, priopćio je njezin Ured.

Ustvrdila je kako je svaku zadaću lakše izvršiti ako se njeguje zajedništvo koje je devedesetih godina prošlog stoljeća pomoglo u obrani i oslobođenju zemlje, a koje se ponovno vidjelo na proslavi obljetnice "Oluje" u Zagrebu i Kninu.

Zaključila je kako je sada Hrvatskoj potrebna gospodarska i demografska "Oluja". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene