Gotovo kompletan državni vrh bodrio je Marina Čilića u zagrebačkoj Areni, a među njima se isticala Kolinda Grabar-Kitarović naoružana navijačkim rekvizitima.


Meč Marina Čilića i Argentinca Juana Martina Del Potra s tribina je pratio i gotovo cijeli državni vrh.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Po čemu su ostale zapamćene hrvatske inauguracije? Pogledajte presjek tradicija, modnih odabira i redateljskih imena Andrej Plenković, Kolinda Grabar-Kitarović, vila u Visokoj ulici Plenković o novom uredu Grabar-Kitarović: "Ako je odluka da to bude u Visokoj, uredit ćemo joj prostorije"

U toj skupini navijača isticala se Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Republike, odjevena u dres i naoružana navijačkim rekvizitima.

Uz nju je sjedio Andrej Plenković, predsjednik Vlade, koji je znatno smirenije pratio meč od Predsjednice. S njima su bila i dva ministra Marića, Zdravko Marić, ministar financija, i Goran Marić, ministar državne imovine. 

Čilića su bodrili i Pavo Barišić, ministar znanosti i obrazovanja, Davor Ivo Stier, ministar vanjskih poslova, Davor Božinović, Janica Kostelić, Milan Bandić, Franjo Luković, Radimir Čačić, Slaven Letica, Damir Boras, Zlatko Mateša i drugi.