Sendvič/ilustracija (Foto: Goran Kovačić/PIXSELL)
Sendvič/ilustracija (Foto: Goran Kovačić/PIXSELL)

Gost restorana u predgrađu Pariza ubio je konobara jer sendvič koji je naručio nije pripremljen dovoljno brzo, prenosi BBC.


Policija je priopćila da je pokrenuta istraga o ubojstvu nakon incidenta koji se dogodio u petak navečer u istočnom predgrađu Noisy-le-Grand u Parizu.

Vezani članci Foto: Interpol Optužnica protiv muškarca šest godina nakon ubojstva trudne Ukrajinke: ''Tupim i tvrdim predmetima snažno ju je udario po glavi'' Policija, Kina, Ilustracija (Foto: Anthony WALLACE / AFP) Krvoproliće u Kini: Osam učenika ubijeno u napadu prvoga dana škole, uhićen 40-godišnji muškarac

Osumnjičeni je nakon ubojstva pobjegao s mjesta zločina te još uvijek nije pronađen.

Hitna pomoć pokušala je spasiti 28-godišnjeg konobara kojeg je muškarac vatrenim oružjem ustrijelio u rame, no umro je na mjestu događaja.

Njegovi kolege policiji su rekli da je gost izgubio živce u restoranu brze hrane jer je predugo čekao svoje jelo.

Ubojstvo je šokiralo lokalno stanovništvo i vlasnike okolnih trgovina.

"Tužno je", rekla je 29-godišnja žena za francuske medije. "Bio je to miran restoran, nikad nije bilo problema. Otvorio se prije samo nekoliko mjeseci", kazala je.

Neki od stanovnika su pak rekli kako je u posljednje vrijeme došlo do rasta kriminala na tom području zbog povećane trgovine drogom i pijanstva na ulicama. (Hina)