Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 19:15

Gost Dnevnika Nove TV ministrica Vesna Pusić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U večerašnjem Dnevniku Nove TV gledatelji će imati priliku vidjeti gostovanje Vesne Pusić, ministrice vanjskih i europskih poslova RH.

U Dnevniku Nove TV večeras će gostovati ministrica vanjskih i europskih poslova, Vesna Pusić. Voditelji Marija Miholjek i Saša Kopljar razgovarat će s ministricom Pusić između ostalog o tome kakvo je njeno mišljenje o oprečnim stavovima predsjednice i premijera po pitanju izbjeglica i imidža zemlje, što misli o susjedskim odnosima s Mađarskom i Slovenijom s obzirom na situaciju izbjegličke krize te o ulozi Hrvatske na sastanku Europskog vijeća.

Pročitajte i ovo Hrvatski ratni brod - 4 Velika investicija Hrvatska planira ozbiljno pojačanje za vojsku: "Skloni smo tome da ga mi gradimo" Ruski portal; ilustracija - 3 Oglasila se Agencija za elektroničke medije Hibridna operacija zahvatila i Hrvatsku: "To je izrazito opasno, nameću ono što odgovara Rusiji"

Ovo su samo neka od pitanja na koja će ministrica dati odgovore u Dnevniku Nove TV. Ne propustite Dnevnik Nove TV u 19.15 sati!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene