Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGLEDAJTE SNIMKE

VIDEO/FOTO Gorjelo u stanu na 16. katu nebodera u Zagrebu, vatrogasci ubrzo ugasili požar

Aktualno Galerija Požar na Volovčici u Zagrebu - 1 Požar na Volovčici u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Požar na Volovčici u Zagrebu - 2 Požar na Volovčici u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Požar na Volovčici u Zagrebu - 3 Požar na Volovčici u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Požar na Volovčici u Zagrebu - 4 Požar na Volovčici u Zagrebu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +5 Požar na Volovčici u Zagrebu - 5 Galerija 1/10 >>
Vatra koja je u prijepodnevnim satima buknula u stanu u Kolarovoj ulici na Volovčici u Zagrebu srećom je ubrzo ugašena. Po prvim informacijama nema ozlijeđenih.

U prijepodnevnim satima izbio je požar u stanu na 16. katu nebodera u Kolarovoj ulici u Zagrebu, na Volovčici.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Vatrogasci su odmah po dojavi izašli na mjesto požara sa sedam vozila te je požar brzo ugašen. Po informacijama iz policije, nije bilo ozlijeđenih.

Gorjelo je i u subotu oko 21 sat, kada je buknuo požar na prvom katu zgrade u Palmotićevoj ulici 19 u centru Zagreba. Odmah su intervenirali vatrogasci, koji su uz pomoć auto-ljestvi spustili sedam osoba s drugog kata zgrade.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene