Goran Višnjić napisao je pismo za ministra poljoprivrede Davora Romića u kojem apelira na obranu postojeće zakonske zabrane koja štiti činčile.


Goran Višnjić posjetio je ured udruge Prijatelji životinja u Zagrebu, gdje je donio pismo koje je napisao za ministra poljoprivrede Davora Romića, u kojem apelira na obranu postojeće zakonske zabrane koja štiti činčile te da se ministar zauzme za bolju zakonsku zaštitu pasa i drugih životinja

Vezani članci Goran Višnjić Goran Višnjić zarazio se koronom, evo što mu je od svega najteže palo: "Vraćam se u normalu, dugo mi je trebalo..." Goran Višnjić Goran Višnjić bijesan zbog prevare u koju je slučajno upleten, pozvao je obožavatelje na oprez!

'Razočaran sam što se u Hrvatskoj nastavlja iskorištavanje nedužnih životinja koje nemaju mogućnost da se obrane. Bijedan život u kavezima i ubijanje činčila ili bilo kojih drugih životinja zbog krzneinh kaputa ili ukrasa na odjeći sramotno je i nema opravdanja u 21. stoljeću', stoji u pismu kojeg možete pročitati u cijelosti.

'Još davno dao sam svoj glas da se životinje prestanu ubijati i uzgajati zbog krzna. Šokiran sam činjenicom da bi se nešto što pripada prošlosti moglo ponovno dogoditi u Hrvatskoj. Odigrajte ulogu kojom ćete se ponositi. Budite životinjama najbolji prijatelj. Spasimo činčile i poboljšajmo Zakon za sve životinje!', rekao je Višnjić.

Višnjić se također pridružio aktualnoj kampanji ''Činčile su zakon'' pojavom na jumbo-plakatima i videu, zajedno s Lukom Nižetićem, Vannom i Ivicom Kostelićem.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju