Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samsung Neo QLED televizori

Gledajte kod kuće kao s tribina: donosimo vam 5 razloga zašto je veliki televizor važan

PR
PR Foto: PR
Najnoviji modeli Samsung Neo QLED televizora otkrivaju skrivene detalje i kontrast boja tako da se niti jedan detalj ne gubi na bilo kojoj razini svjetline, a boje ostaju besprijekorne.

U protekloj godini, mnogim ljubiteljima sporta bio je uskraćen odlazak na tribine i navijanja za svoju ekipu uživo. Na svu sreću, tehnologija nam danas omogućava da stvorimo doživljaj kao da smo prisutni na mjestu gdje se utakmica odigrava. S obzirom da je televizor preuzeo ulogu središnje točke svakog modernog doma, od velike je važnosti odabrati onaj koji će vam pružiti maksimalan ugođaj.

Kada dođe vrijeme za odmor uz omiljenu seriju, film, ili nogometnu utakmicu, gledanje sadržaja je bolje na velikom televizoru. Sada kada je veliko sportsko natjecanje sve bliže, možda je pravo vrijeme da za sebe odaberete televizor odgovarajuće veličine, kako ne biste propustili niti jedan bitan trenutak.

Stoga vam donosimo pet razloga zašto bi investiranje u veliki zaslon trebao biti vaš sljedeći korak.

1. Kvaliteta je važnija od količine

Kada je zaslon veći, možete bolje uočiti koliko je važna kvaliteta prikaza. Najnoviji modeli Samsung Neo QLED televizora otkrivaju skrivene detalje i kontrast boja tako da se niti jedan detalj ne gubi na bilo kojoj razini svjetline, a boje ostaju besprijekorne. Zahvaljujući tehnologiji Quantum Dot, koja analizira količinu svjetlosti na sceni i optimizira boje na zaslonu, možete biti sigurni da nećete propustiti niti jedan trenutak dok bodrite svoju ekipu. Upravo ova karakteristika omogućava prilagođavanje prikaza na televizoru vašem ambijentu.

Za još naprednije vizualne detalje i realniji prikaz brine se Neo Quantum Pro 8K procesor kojeg pokreće umjetna inteligencija. Ova inovacija optimizira prikaz tako da se prilagođava sportskom sadržaju na zaslonu za besprijekorni i glatki prikaz visoke stabilnosti.

PR PR Foto: PR

2. Uživajte u sjedalima koji su bolji od prvih redova

Kada jednostavno niste u mogućnosti biti prisutni na velikoj utakmici ili biste je radije gledali iz udobnosti vlastitog doma, sa sigurnošću će vas oduševiti detalji koje vam pruža veći zaslon. Vidjet će te sve, od imena na dresovima igrača do savršene krivine slobodnog udarca. Više nema potrebe za naprezanjem očiju i približavanjem televizoru kako biste vidjeli rezultat. „Eye Care“ certifikat, čiju titulu nose Neo QLED televizori, brine o tome da vam oči nisu umorne nakon navijanja pred televizorom.

3. Uživite se u akciju: Proslavite s našim reprezentativcima

Ako ste vatreni navijač naše reprezentacije, veliki zaslon će stvoriti doživljaj „kao na terenu“. Kombinacija veličine zaslona, odlične kvalitete prikaza i kristalno jasnih detalja u potpunosti će vas uživiti u nogometne trenutke.

Ukoliko tome dodamo i strastveno navijanje, podići ćete doživljaj gledanja na viši nivo i izgubiti se u intenzivnoj atmosferi, a buka unutar i izvan doma neće predstavljati problem ukoliko imate neki od modela Neo QLED televizora. Uz pomoć automatski optimiziranog zvuka koji se prilagođava prostoru, možete čuti besprijekoran zvuk, čak i kad neko u kući usisava ili na ulici trube automobili. SpaceFit tehnologija zvuka analizira okruženje, kako bi automatski podesila zvuk televizora, te vam omogućila da jednostavno uključite televizor i prepustite mu da on odradi sve ostalo za vas.

Osim toga, da zvuk bude što kvalitetniji brine se i Object Tracking Sound Pro tehnologija (OTS Pro), koja osigurava da zvuk prati radnju i prema tome ga precizno reproducira na zvučnicima. Active Voice Amplifier, čija je svrha analizirati buku iz okoline, te u skladu sa njom pojačava glasove na scenama, tu je kako vam ništa ne bi otežalo i ometalo slušanje komentatora na utakmicama.

4. Gledanje s prijateljima je zabavnije

Ako volite gledati utakmicu sa prijateljima, posjedovanje televizora manjih dimenzija može vam predstavljati problem, zbog toga što se ne možete svi okupiti oko njega. Veliki zaslon svima će osigurati dobar ugađaj gledanja, gdje god sjedili.

Uz to, ukoliko želite biti zagrijani pred važnu utakmicu ili morate održati svoj adrenalin tokom
polu-vremena, možete sa svojim prijateljima odigrati virtualnu nogometnu utakmicu na Neo QLED televizoru putem konzole ili računala. Ako još niste isprobali čarolije virtualnog svijeta, veliki Samsung Neo QLED televizor idealan je za to. Super Ultrawide GameView opcija pruža širok pogled na sve scene u video igricama, dok Object Tracking Sound Pro tehnologija prema scenama raspodjeljuje zvuk u prostoriji. Kako bi sve teklo glatko, ne samo dok igrate, nego i dok gledate omiljene filmove i serije, pobrinuti će se brzina osvježavanja od 120 Hz.

PR PR Foto: PR

5. Štede prostor

Da, zaslon je veći - ali zahvaljujući novim tehnologijama i pametnom dizajnu, sve ostalo nije. Tako moderni televizori često zauzimaju manje prostora od starijih gabaritnih modela.

Ipak, kada birate televizor morate biti realistični, jer koliko god da vam se sviđa ideja „veće je bolje”, morate uzeti u obzir i veličinu svoje sobe. Cilj je odabrati što veći televizor s obzirom na kut gledanja, koji treba zauzimati 40% vidnog polja. Također, tu treba uračunati i udaljenost između kauča i televizora. Upravo Samsung Neo QLED televizori dolaze sa velikim zaslonima u nevjerojatnoj 4K i 8K rezoluciji, koji će pružiti osjećaj kao da ste na tribinama uživo.

A lijepa vijest je da Samsung, uoči velikog nogometnog natjecanja, ima akciju na velike 75’’ i 85’’ zaslone, koja traje sve do 11. Lipnja 2021, kao i promotivnu ponudu za ostvarivanje 5 godina jamstva. Uz nove Neo QLED i Crystal UHD televizore na poklon se dobivate i soundbar zvučnik nakon registracije kupovine na ce.promotion@samsung.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene