Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera SMS

Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić: "Milijan Brkić bi mogao biti ispitan"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavi državni odvjetnik Dražen Jelenić najavio je kako bi Milijan Brkić mogao biti ispitan u vezi njegovih kontakata s Blažom Curićem i Franjom Vargom u sklopu istrage oko afere SMS.

"Koliko je meni poznato, mislim da bi gospodin Brkić mogao biti ispitan u samoj istrazi, ali ja o detaljima same istrage ne mogu govoriti. Ne znam hoće li ili neće biti ispitan", kazao je Jelenić u intervjuu za N1 televiziju.

Pročitajte i ovo Dražen Jelenić SLUČAJ MASON Vrhovni sud odbio žalbu Zlate Hrvoj Šipek u slučaju Dražena Jelenića Dražen Jelenić Nakon suspenzije Mason u DORH-u: Dražen Jelenić vratio se na posao

Ponovio je kako je nestali spis rekonstruiran te "očekuje da se on u što kraćem roku moguće prouči te da se donese odluka ima li tu ima osnovane sumnje protiv neke osobe ili nema i je li potrebno dalje nešto u tom pravcu."

"Ono što sad znam i vidim, da je sigurno bilo propusta u obavljanju poslova državno odvjetničke uprave, odnosno da se sa spisom i registracijom spisa nije postupilo onako kako piše u poslovniku", kazao je Jelenić.

Osvrnuo se i na nepravomoćnu oslobađajuću presuda Milanu Bandiću.

"Koliko znam USKOK je svoj posao odradio zakonito i svoj zaključak o postojanju osnovane sumnje utemljio na zakonitim dokazima i očekujem da će iskoristiti pravna sredstva koja mu stoje na raspolaganju", rekao je Jelenić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene