Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zdravstveni razlozi

INA: Geszti podnio ostavku 'iz zdravstvenih razloga'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Uprave Ine László Geszti povlači se s mjesta predsjednika Uprave, a na njegovo mjesto dolazi Zoltán Áldott.

'Predsjednik Uprave INA - Industrija nafte, d.d., László Geszti objavio je da se povlači sa svoje pozicije iz zdravstvenih razloga. Zoltán Áldott, izvršni potpredsjednik za istraživanje i proizvodnju MOL Grupe predložen je za poziciju predsjednika Uprave Ine, dok će istovremeno zadržati i svoju trenutnu poziciju u MOL-u. László Geszti će nastaviti raditi u MOL Grupi na poziciji starijeg savjetnika Predsjednika i glavnog izvršnog direktora MOL-a, Zsolta Hernádija. Ove promjene stupit će na snagu na dan izvanredne glavne skupštine koja će biti sazvana bez odgađanja', stoji u priopćenju koje je objavljeno na stranicama Ine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon megaafere Član Uprave Ine dao ostavku: Bio je direktor korporativnih usluga, kasnije prešao u MOL grupu Slika nije dostupna DANIJEL ŽAMBOKI Šef Agencije koju se proziva zbog pljačke u Ini dao ostavku: Što čeka ostale?

U medijima su već počela nagađanja kako Geszti odlazi zbog lošeg imidža Ine, na kojemu će morati poraditi novi predsjednik Uprave.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene