Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U koaliciji s penzionerima

S Clooneyjem do glasova – samo u Hrvatskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarsko-bilogorskom županijom brzinom munje proširila se vijest o Georgeu Clooneyju, koji je postao 'kandidatom' na lokalnim izborima u Općini Hercegovac.

Slavni holivudski glumac George Clooney vjerojatno pojma nema da je upravo postao jednim od sudionika kampanje za lokalne izbore u Hrvatskoj. Bilo da je riječ o najobičnijem marketinškom triku ili bizarnoj greški, glumac je završio na predizbornom letku koalicije Nezavisnih seljaka Hrvatske i Stranke penzionera, koji je u 15.000 primjeraka distribuiran po Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Akcijski triler George Clooney i Julia Roberts taoci uživo ispred kamera! Slika nije dostupna Ponovljeni izbori na 2 mjesta IPAK JE USPIO: Dinko Burić pobijedio u utrci za gradonačelnika Belišća!

>> Pisac u Zagrebu otkrio pikanterije o filmu koji snima Clooney!

Njegova se fotografija našla pored imena i prezimena Petra Jurčevića, nositelja iste NSH-a i SP-a na izborima za Općinsko vijeće Općine Hercegovac.

'To je greškom otisnuto jer pri prijelomu nismo imali sliku Pere Jurčevića pa smo stavili sliku Clooneyja. Nažalost, sad je već otisnuto 15.000 letaka, ali kažu da čak ni Perina žena nije primijetila da je na slici Clooney, a ne njezin Pero', rekao je u izjavi za 24 sata glavni tajnik NSH Vladimir Novotny.

Izbori u Hercegovcu održavaju se, kao i u ostatku Hrvatske, 19. svibnja, a tada će se vidjeti je li Clooney imao utjecaja na birače.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene