Ante Gotovina
Ante Gotovina Foto: DNEVNIK.hr

Tvrtka generala Ante Gotovine Pelagos Net Farma za dječje klizalište u Zadru osigurala je 120 kubika sitnog leda.


 U Zadru je u sklopu Športskog centra Višnjik otvoren Zimski park, u kojem je uređeno klizalište za djecu.

Tvrtka generala Ante Gotovine Pelagos Net Farma za dječje klizalište u Zadru osigurala je 120 kubika sitnog leda.

“Ove godine prvi put u Zimskom parku imamo i skijalište, to je prvo skijalište te vrste u Dalmaciji. Cijeli projekt bi nam bio neizvediv da nam Ante Gotovina nije pristao izraditi 120 kubika usitnjenog leda. Pristao je čim smo mu rekli da je riječ o projektu za djecu. Cijela njegova tvrtka se odmah stavila na raspolaganje, radili su zaista cijeli dan i noć da bi nam u roku uspjeli isporučiti dva šlepera leda”, prenosi portal Antena Zadar.

Ante Gotovina Gotovina otkrio koji mu je period u ratu bio najgori i poslao poruku mladima: "Trebamo čuvati slobode i s optimizmom gledati na odnose s drugima"

Ante Gotovina Ante Gotovina nakon svečane proslave obljetnice Oluje: ''Naša povijest i sve ono što je prošlost su naše naučene lekcije''

Konstrukciju za 500 kvadrata veliko skijalište posudila im je jedna slovenska kompanija, a malim Zadranima osigurali su i instruktora skijanja.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju