Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija pokrenuta pa zastala

Gdje su nestali ambasadori hrvatskog turizma?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog koncerta koji je trebao biti održan na Hrvatski dan u Beogradu Severina je prozvana ambasadoricom turizma. No, koncerta u Beogradu na kojem je Severina trebala pjevati zbog manjka novca ipak neće biti.

Prije dvije godine, kada je akcija s ambasadorima krenula spotove su snimili i Slaven Bilić i nogometni reprezentativci. Oni su pozivali turiste na odmor u Hrvatsku, ali od tada do danas više im se nitko nije obratio. 'Sudjelovali smo u tom spotu i to je na tome ostalo za sad, nije nas nitko ništa pitao nakon toga', rekao nam je Bilić.

Pročitajte i ovo Radovan Dobronić i Severina Spor koji traje predugo Ministar kritizirao predsjednika Vrhovnog suda zbog izjava o Severini: "To je neprihvatljivo i neprimjereno" Severina Sporna presuda Objavljena odluka: Sud objasnio zašto je Severinin sin vraćen ocu

Ministar Damir Bajs kaže da je akcija baš tako i zamišljena. Kao stavljanje filmića na internet. 'Niti ministar turizma niti bilo tko drugi neće moliti bilo koga da bude ambasador hrvatskog turizma. Onaj koji to želi može se uključiti u akciju i promovirati hrvatski turizam. Akcija nije zamrla, akcija traje i dalje', kaže Bajs.

Ipak, prava je šteta što se ambasadori turizma, osim za filmiće koji na internetu nisu izazvali veliku pozornost, ne iskoriste i na neki kreativniji način.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene