Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoporezivo

Gari Cappelli: "Poslodavci bi radnicima mogli isplatiti 2500 kuna za odmor u Hrvatskoj"

Ministar turizma Garri Cappelli (Foto: Dnevnik.hr)
Ministar turizma Garri Cappelli (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Ministar turizma Gari Cappelli izjavio je u ponedjeljak uoči sjednice Vlade kako projekt "Cro kartice", u sklopu kojega bi poslodavci radnicima uplaćivali iznos koji bi oni mogli koristiti za plaćanje smještaja i ostalih turističkih usluga u Hrvatskoj, nije mrtav, već se razrađuje njegova realizacija.

Poslodavci bi, kaže Cappelli, u sklopu projekta radnicima uplatili iznos "negdje u visini od 2500 kuna", koje bi kao nagradu davali svojim djelatnicima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izdavanje od 1. srpnja HPB je prva banka koja će izdavati Cro kartice, naručeno ih 40.000 Slika nije dostupna Brži protok kroz granicu Cappelli najavio kad kreće sljedeći val otvaranja granica i s kojim zemljama

"Možda stignemo još u predsezoni, a u najgorem slučaju na jesen bismo napraviti probu od tjedan dana da vidimo kakav je interes. U svakom slučaju, taj tjedan će ići, to imamo pripremljeno, a poanta je da poslodavci dobiju dio novca neoporezivo, kao što sada imaju 7500 kuna, te da eventualno dodamo 2500 kuna i da to bude dodatna nagrada, ali da se troši u Hrvatskoj", rekao je Cappelli.

Upitan znače li njegove najave da projekt nije propao, odgovorio je kako nije, samo nije još određeno kako će se zvati: Cro kartica, Tjedan hrvatske ponude ili slično.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene