Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dogovor idućeg tjedna

Friščić bolestan, nije bilo sastanka koalicije o datumu izbora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki koalicijski sastanak koji se danas konačno trebao održati u Vladi i na kojem se trebalo razgovarati o datumu izbora odgođen je zbog bolesti Josipa Friščića.

No, iako je veliki koalicijski sastanak odgođen premijerka Jadranka Kosor ipak se u Vladi sastala s Miloradom Pupovcem i dijelom vrha HDZ-a, među kojima su bili Vladimir Šeks i Ivo Bačić.

Pročitajte i ovo Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor na svom Twitter profilu objavila afotografiju s Vukom Jeremićem susret u Bakuu Bivša premijerka objavila fotografiju s nekadašnjim srpskim kolegom: "Snažno smo se fajtali...Frcale su iskre! Počasni građani u Hrvatskoj - 5 Priznanje za zasluge Ostaje li Gotovina bez titule počasnog građanina Koprivnice? Dnevnik Nove TV doznaje o čemu je riječ

Kosor je našoj novinarki rekla kako nisu ništa konkretno dogovarali oko izbora te je dodala kako bi bilo neozbiljno razgovarati o toj temi bez ključnog koalicijskog partnera iz HSS-a.

Kosor je rekla kako će se sastanak možda održati idući tjedan nakon čega bi svi zajedno javnosti objavili koji bi trebao biti termin parlamentarnih izbora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene