Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"niste čuli krike silovanih žena"

Fred Matić odgovorio "hodačici" koja kaže da su silovane žene koje se odluče na pobačaj ubojice

Predrag Fred Matić (Foto: Dnevnik.hr)
Predrag Fred Matić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
SDP-ov eurozastupnik, ali i zatočenik u logorima u Srbiji za vrijeme Domovinskog rata, Fred Matić, odgovorio je Barbari Brezac Benigar koja je organizirala riječki Hod za život i kazala da su silovane žene koje žele pobaciti ubojice.

Barbara Brezac Benigar, organizatorica Hoda za život u Rijeci, smatra da su silovane žene koje se odluče za pobačaj, ubojice.

Pročitajte i ovo Vili Beroš "Zar je sramota pohvaliti se?" Beroš odgovorio na optužbe HUBOL-a: "Njihov pogled na zdravstvo obojen samo tamnim tonovima" Vladimir Putin Ironična poruka Putin odgovorio Bidenu nakon što ga je nazvao "ludim kučkinim sinom": "On je za Rusiju bolji predsjednik"

"Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice. Silovatelj je osoba koja je počinila kazneno djelo, majka koja je učinila pobačaj je osoba koja je sebe stavila u poziciju ubojice jer je dokinula nečiji život. Ne treba jedan zločin završiti još jednim zločinom. Itekako sam svjesna što govorim. Dala sam vam jasne odgovore iza kojih se neću sakriti", kazala je za N1.

SDP-ov eurozastupnik, ali i zatočenik u logorima u Srbiji za vrijeme Domovinskog rata, Fred Matić odgovorio joj je na Twitteru.

"Poštovana gospođo, očito da niste imali priliku čuti noćne krike i vapaje silovanih žena u konc-logorima. I to je ono što je dobro, ali loše je što se petljate i instrumentalizirate ovu temu za nazadnjačku političku agendu. Jako loše", napisao je Matić.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene