Obavijesti Video Pretražite Navigacija
20. ratifikacija

Francuski Senat potvrdio Protokol o proširenju NATO-a na Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski Senat potvrdio je Protokol o proširenju Sjevernoatlantskog saveza na Hrvatsku i time su oba doma francuskog parlamenta završila ratifikacijski postupak, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

'Tako je francuski parlament postao 20. od 26 parlamenata zemalja NATO-a koji je ratificirao Protokol o proširenju NATO-a na Hrvatsku', piše u priopćenju. Već prije su to učinili parlamenti u Mađarskoj, Latviji, Sjedinjenim Američkim Državama, Litvi, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Slovačkoj, Turskoj, Norveškoj, Danskoj, Španjolskoj, Estoniji, Češkoj, Italiji, Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske, Kanadi, Njemačkoj i Belgiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Meta napada Hakeri napali švicarsko ministarstvo vanjskih poslova Slika nije dostupna Uputili notu Sloveniji MVPEI oštro odbacuje slovenske navode

MVPEI je u priopćenju izrazio čvrsto uvjerenje da je Hrvatska do sada pokazala spremnost i vjerodostojnost u svojem doprinosu sigurnosti euroatlantskog prostora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene