Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprezno u prometu

FOTO Snijeg i na Braču!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak ujutro snijeg je zabijelio Vidovu goru na Braču. Tijekom dana povremeno će padati u unutrašnjosti, osobito u Lici i Gorskom kotaru. HAK upozorava na moguće poledice.

Fotografije prizora i eventualnih poteškoća koje snijeg zadaje u vašem kraju, možete poslati na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane Snježna oluja, ilustracija Snijeg, vijavice i obilna kiša DHMZ objavio detaljnu prognozu uoči dramatične promjene vremena: Još sutra stabilno, a onda slijedi prava vremenska sapunica

Snijeg pada u većem dijelu zemlje. Nije se zadržao samo u unutrašnjosti pa je u utorak ujutro zabijelio i Vidovu goru na otoku Braču, kako na svojoj Facebook stranici javlja Brač online.

Tijekom dana prevladavat će oblačno vrijeme. Snijeg će u unutrašnjosti padati povremeno, osobito u Lici i Gorskom kotaru, te u unutrašnjosti Dalmacije. Moglo bi ga biti i na sjevernom Jadranu, izvijestio je DHMZ.

Evo kakvo će doista biti vrijeme do kraja tjedna

Na srednjem i južnom Jadranu padat će kiša, koja ponegdje može biti obilnija i praćena grmljavinom. U unutrašnjosti će puhati većinom slab sjeveroistočni vjetar, dok će na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana puhati umjerena i jaka bura s olujnim udarima.

Dnevna temperatura zraka kretat će se između -6 i -1 stupnjeva Celzijevih, a u unutrašnjosti Dalmacije i ponegdje na sjevernom Jadranu biti će između 0 i 3 stupnjeva. Na većem dijelu Jadrana biti će od 5 do 10 stupnjeva Celzijevih.

U srijedu bez većih promjena, vozači oprezno na cestama

Umjereno i pretežno oblačno vrijeme nastavit će se i u srijedu. Snijega će u prvom dijelu dana biti na istoku zemlje i u unutrašnjosti Dalmacije. Temperature zraka biti će slične današnjima.

'Zbog niskih temperatura moguća je poledica pa vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i da ne kreću na put bez zimske opreme', poručili su iz HAK-a.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene