Nakon što se u osnovnoj školi Većeslava Holjevca u Sigetu prije nekoliko dana urušio zaštitni pokrov ravnog krova, on je počeo prokišnjavati.


Sanacija krova na školi je u tijeku i ona ne ometa nastavu koja se održava kao i do sada, potvrdio je za Dnevnik.hr ravnatelj Ivan Ostrogonac.

Vezani članci Škola u Nigeriji Naoružani otmičari oslobodili nigerijske učenike, i dalje se traga za 300 otetih djevojčica Led s tornja Jao onome tko se nađe pod ovim tornjem: Čak i ako ga led promaši, zvuk ulijeva strah u kosti

Ipak u jednoj od učionica i u predvorju počelo je prokišnjavati, a vodu koja kapa sa stropova trenutno se skuplja u plastičnim kantama. Međutim, ravnatelj napominje kako su to prostori koji su prokišnjavali i prije nego je napravljen pokrov prije nekoliko desetaka godina. Upravo je zbog njih i rađen prokrov koji se pod težinom snijega prošli tjedan urušio.

>> Krov škole se urušio pod težinom snijega

OŠ Većeslava Holjevca u novozagrebačkom naselju Siget izvorno je, tijekom šezdesetih godina prošlog stoljeća, izgrađena s ravnim krovom, no u međuvremenu joj je nadograđen kosi krov.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook