Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četiri mladića

VIDEO Pogledajte kako je policija hvatala turiste koji su goli šetali po Stradunu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovnik će ovo ljeto pamtiti po zanimljivim događanjima u svom gradu.

Jedan od događaja koje je teško ne primijetiti je šetnja Stradunom, potpuno golih mladića, inače njemačkih turista. Nije prošlo dugo, a policija je primila poziv uznemirenih ćudorednih građana da se četvorka šeta Ulicom kneza Damjana Jude u koju su došli vjerojatno iz Porta gdje su se, neki tvrde, mladići i okupali, piše Dubrovački vjesnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija index Lažne diplome iz Bosne prodavale se na crnom tržištu, pojavile se i u Hrvatskoj, a u sve je uključena - talijanska mafija Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Mladići su se prošetali od katedrale ka Sponzi, a potom se skoro sudarili s policijskom ophodnjom koja im je rekla da ih prate. No, mladići su se dali u divlji trk te su po sporednim ulicama bježali policiji.

Policajci su ih uspjeli sustići na skalinima između sinagoge i Prijekog te su im naložili da krenu prema Buži, gdje su uz česmu čekali policijsku 'maricu'. Prema informacijama koje je objavila policija, mladići imaju od 23 do 25 godina i državljani su Njemačke.

VIDEO Grad preplavili goli plesači - Pogledajte reakcije!

Jedan od mladića se obratio policajcu i ozbiljnim ga glasom upozorio: 'Pazi, ja sam Nijemac!'. Drugi su samo predloži oda ih se pusti kako bi se ponovno okupali.

Očevici su rekli da je iz mladića bazdio alkohol. Na upit kako gleda na taj egzibicionizam popularni kazališni redatelj i ravnatelj dramskog programa Dubrovačkih ljetnih igara Krešimir Dolenčić, koji se našao u blizini, kratko je komentirao: 'Bolje četiri egzibicionista nego tisuću šutljivih turista koji samo žvaču pizze!'

Galeriju fotografija turista egzibiocionista možete pogledati na ovom linku

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene