Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva tjedna do otvorenja

FOTO: Pogledajte prve snimke kompleksa Cvjetni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kompleksu 'Cvjetni' užurbano se obavljaju posljednji radovi a radnici rade u tri smjene kako bi sve bilo spremno za veliko otvaranje za dva tjedna. Prve slike unutrašnjosti kompleksa pogledajte u našoj fotogaleriji.

Kompleks 'Cvjetni' svoja vrata otvorit će početkom travnja. Planove Tome Horvatinčića na kratko je omelo Ministarstvom graditeljstva koje je gradilište na Cvjetnom zatvorilo jer su se radovi izvodili mimo projekta. Nakon što je ishodio potrebne dozvole, glavobolje su Horvatinčiću počeli zadavati prosvjednici koji u središtu grada ne žele još jedan kupovni centar niti rampu u Varšavskoj ulici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Projekt 'Cvjetni trg' Horvatinčić u Gradskoj skupštini tražio rješenje za Varšavsku Slika nije dostupna 'Radimo Zagreb za 21. stoljeće' Bandić odgovornost za Varšavsku prebacuje na policiju

>> FOTO: Pogledajte ulaz u garažu u Varšavskoj

'Sve ide po planu i onako kako je od početka predviđeno. Radovi nigdje nisu kasnili tako da će kompleks Cvjetni biti otvoren početkom travnja', potvrdio je nedavno Tomo Horvatinčić za Dnevnik.hr.

Podsjetimo, Tomo Horvatinčić imao je probleme s Ministarstvom graditeljstva koje je gradilište na Cvjetnom zatvorila jer su se radovi izvodili mimo projekta. Nakon što je ishodio potrebne dozvole, Tomi Horvatinčiću glavobolje su počeli zadavati prosvjednici koji u središtu grada ne žele još jedan kupovni centar niti rampu u Varšavskoj ulici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene