Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimio čitatelj

FOTO Munje iznad Makarske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grmljavinsko nevrijeme poharalo je sinoć dio obale, a u nekim dijelovima srednje Dalmacije, kao i na području Pelješca bilo je i tuče.

Protekle noć ciklona Ferdo donijela je mjestimično jake grmljavinske pljuskove, a u nekim dijelovima obalnog dijela srednje Dalmacije, kao i na području Pelješca bilo je i tuče, javlja Crometeo.  Jaka grmljavinska aktivnost nastavila se u petak ujutro na srednjodalmatinskim otocima.

Pročitajte i ovo Ilustracija nevrijeme u Sydneyju Udario ih grom: Četiri osobe pronađene bez svijesti, prevezli ih u bolnicu Makarska; ilustracija - 1 KONTROLA GRADSKE UPRAVE USKOK provjerava sporne projekte u Makarskoj, oglasio se HDZ: "Mi si ne uzimamo za pravo određivati tko treba biti uhapšen"

Čitatelj Matko Begović poslao nam je fotografije munja iznad Makarske koje možete pogledati u priloženoj fotogaleriji.

Sutra nas očekuje promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Povremeno će biti kiše, na Jadranu i lokalnih pljuskova i grmljavine, a na krajnjem jugu oborine mogu biti i obilnije. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu umjeren jugozapadnjak i jugo, prema otvorenome moru sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura će se, prema podacima DHMZ-a, kretati između 6 i 11, na Jadranu od 11 do 15 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom od 15 do 20, u gorskim krajevima od 10 do 13 °C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene