Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan jumbo plakat

VIDEO: 'Kraljice Hrvata, sačuvaj nas od ulaska u EU!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jumbo plakat s neobičnom porukom pojavio se uz cestu na ulazu u Split, a glasi 'Kraljice Hrvata, sačuvaj nas od ulaska u EU!'.

Plakat je postavljen uz obiteljsku kuću na Sirobuji, a vidi se dolaskom iz smjera Omiša prema Splitu. Osim spomenute poruke, koja je vrlo upečatljivo istaknuta, jumbo plakat na sebi ima i nekoliko drugih poruka.

Pročitajte i ovo Misteriozni plakat tata Damir Misteriozni plakat osvanuo uz zagrebačku cestu: "Sine, javi se..." HDZ-ov plakat upućen splitskom gradonačelniku Ivici Puljku Rastu tenzije HDZ plakatom sprdao Puljka, ubrzo stigao odgovor: "Nije sramota biti nepismen, sramota je biti drzak i nepismen"

U crvenom boxu stoji istaknuto pitanje 'Što dobivamo ulaskom u Europsku uniju?'. Kao odgovor ponuđeno je 'Dužničko ropstvo, chemtrail, GM hrana, kultura smrti, diktatura relativizma i druga zla'.

Isto tako u simbol europske unije, kojeg predstavlja krug žutih zvjezdica, dodan je i 'slogan' koji glasi 'Novo dužničko ropstvo'.

Od vlasnika privatne kuće na čijoj se zemlji nalazi konstrukcija za plakat saznajemo da je njihov oglasni prostor iznajmio Mario Lovrinčević te postavio i plakat.Razgovarali smo sa Lovrinčevićem i riječ je o izrazito religioznom mlađem, oženjenom čovjeku. Kaže kako još ne želi pred kamere i ističe da jest katolik te da samo želi dobro Hrvatskoj.

Čuo je za njega i generalni vikar don Ivan Čubelić koji kaže da Lovrinčević pripada zajednici Krvi Kristove. 'Mislim da ih nema više od 20. Zajednicu je utemeljio jedan poljski svećenik koji je na agresivan način u Splitu propovijedao duhovnost Gospe čestohovske i naša mu je nadbiskupija zabranila djelatnost na području nadbiskupije', napominje.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene