Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestala 70-godišnjakinja

FOTO: Jeste li je vidjeli?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijskoj postaji Ston prijavljen je nestanak 70-godišnje Stane Burum iz mjesta Slano u Dubrovačkom primorju, koja je od početka veljače boravila kod svoje rodbine u mjestu Zavala, općina Ravno u BiH.

Rodbina je u jutarnjim satima 7. veljače primjetila njezin nestanak, odnosno da se udaljila u nepoznatom pravcu. Njezin nestanak je istog dana prijavljen Policijskoj postaji Ravno u BiH koja je za istom započela mjere traganja.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči

Osobni opis: visina oko 170 cm, jače građe, okruglog lica, prosjede ravne kose, kestenjastih očiju, obučena u crnu jaknu, plavi džemper, radna kuta plave ili smeđe boje, smeđe cipele, plava marama s bijelim točkama na glavi, a zbog otežanog kretanja koristila je drveni štap.

Dosad poduzetim mjerama i radnjama od strane ove Policijske uprave kao i Policijske postaje Ravno, Stana Burum nije pronađena. MUP moli građane ukoliko imaju bilo kakva saznanja o osobi da se obrate policiji na broj 192 ili da dođu u najbližu policijsku postaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene