Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prema najavi

Ivo Sanader vratio se u Hrvatsku; Kosor: Najljepše je biti doma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je jučer za Dnevnik Nove TV preko svog odvjetnika i najavio, bivši premijer Ivo Sanader vratio se iz SAD-a u Hrvatsku.

Danas nešto prije podneva u pratnji supruge Mirjane sletio je u Zračnu luku Zagreb. Ivo Sanader jučer nam je preko svog odvjetnika Hrvoja Ladana poručio da se uskoro vraća u Hrvatsku. I već dan kasnije, najavljeno je proveo u djelo. No, znači li to i da će se pojaviti na Povjerenstvu za Inu, to se još ne zna. Sanader se vratio nakon mjesec i pol boravka u SAD-u

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povlačenje radnika Hrvati pobjegli iz pakla Libije Slika nije dostupna EKSKLUZIVNO: Sanader potvrdio za Novu TV 'Nisam pobjegao, najkasnije navečer vraćam se u Hrvatsku'

>> Sanader: Uskoro se vraćam u Hrvatsku!

Sanader se u Hrvatsku vratio nakon mjesec i pol boravka u SAD-u, gdje je našao posao na institutu Harriman na sveučilištu Columbia u New Yorku. Pri povratku je novinarima kratko poručio kako neće davati nikakve izjave. Odmah se sa suprugom uputio kući u Kozarčevu ulicu, gdje je još jednom ponovio kako neće davati izjave.

Kosor: Najljepše je biti doma

Za povratak svog prethodnika u Hrvatsku premijerka Jadranka Kosor, barem kako je izjavila u Virovitici na 6. Sajmu zadruga hrvatskih branitelja, nije znala. 'Ne znam da se vratio. Pa, lijepo je biti doma. Najljepše je biti doma, Hrvatska je najljepša zemlja na svijetu, kroz smijeh je rekla premijerka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene