Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srdačan susret

VIDEO Ivo Josipović i Tomislav Nikolić poljubili se tri puta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas se na summitu regionalnih predsjednika, organiziranog na inicijativu hrvatskog i slovenskog predsjednika Ive Josipovića i Boruta Pahora, Josipović susreo sa srbijanskim kolegom Tomislavom Nikolićem.

Ivo Josipović i Tomislav Nikolić srdačno su se pozdravili i poljubili tri puta. Za to se vrijeme uz njih smiješio slovenski predsjednik Borut Pahor.

>> Francuska najavila aktivniju ulogu na Balkanu

Hrvatski predsjednik, inače, sudjeluje s predsjednicima zemalja jugoistočne Europe i EU-a na summitu o daljnjem proširenju EU-a te mogućnostima za regionalne gospodarske i infrastrukturne projekte. Sastanku prisustvuje i francuski predsjednik Francois Hollande.

Predsjednici Hrvatske i Slovenije, Ivo Josipović i Borut Pahor inicirali su sastanak kao nastavak neformalnog dijaloga čelnika zemalja regije i Unije dogovoren na radnom doručku u Zagrebu 1. srpnja, na dan hrvatskoga ulaska u EU te tzv. Brdo Procesa.

Uz Josipovića, Pahora i Hollandea, na sastanku su i Đorge Ivanov iz Makedonije, Željko Komšić iz BiH, Filip Vujanović iz Crne Gore, te albanski predsjednik Bujar Nishani, kosovska predsjednica Atifete Jahjaga i predsjednik Srbije tomislav Nikolić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene