Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorena od 10h

FOTO - IKEA otvara svoja vrata, pogledajte kako izgleda iznutra!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
IKEA u četvrtak otvara svoja vrata. Za sve koji nemaju automobil, sa Savskog mosta u Zagrebu već od 5 ujutro IKEA je osigurala besplatan autobus. Evo još par detalja...

IKEA Hrvatska je poslala priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Trgovina, ilustracija nemojte ga koristiti Oprez! Povlači se opasan proizvod, može prsnuti tijekom upotrebe Slika nije dostupna prozirna montaža "Radnici podržavaju Putina": Rusijom se šire lažne fotografije iz zagrebačke IKEA-e

'Sutra, u četvrtak, 21. kolovoza 2014. u 10.00 sati IKEA robna kuća Zagreb otvorit će svoja vrata građanima.

Za građane koje ne idu osobnim automobilom, IKEA je osigurala besplatan autobus koji kreće sa Savskog mosta od 5 ujutro i prometovat će tijekom cijeloga dana.

Detaljan raspored stanica i red vožnje građani mogu pronaći na dnu internetske stranice www.IKEA.hr pod rubrikom Lokacija i radno vrijeme.

Za sve koji dolaze osobnim automobilom najbolje je pratiti oznake na autocesti Poslovna zona Zagreb Istok, a detaljnije informacije građani mogu također pronaći na IKEA internetskoj stranici.

S obzirom da su na dan otvorenja moguće gužve molimo građane da budu strpljivi i da poštuju upute predstavnika osiguranja', stoji u priopćenju. 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene