IKEA u četvrtak otvara svoja vrata. Za sve koji nemaju automobil, sa Savskog mosta u Zagrebu već od 5 ujutro IKEA je osigurala besplatan autobus. Evo još par detalja...


IKEA Hrvatska je poslala priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

'Sutra, u četvrtak, 21. kolovoza 2014. u 10.00 sati IKEA robna kuća Zagreb otvorit će svoja vrata građanima.

Vezani članci PR IKEA Hrvatska jamči radna mjesta svim svojim zaposlenicima, a 1,5 milijuna namijenjeno je za pomoć u zajednici Ikea (Foto:Frank Duenzl/DPA/PIXSELL) Pregače i maske za lice: IKEA proizvodi zaštitnu opremu za zdravstvene djelatnike

Za građane koje ne idu osobnim automobilom, IKEA je osigurala besplatan autobus koji kreće sa Savskog mosta od 5 ujutro i prometovat će tijekom cijeloga dana.

Detaljan raspored stanica i red vožnje građani mogu pronaći na dnu internetske stranice www.IKEA.hr pod rubrikom Lokacija i radno vrijeme.

Za sve koji dolaze osobnim automobilom najbolje je pratiti oznake na autocesti Poslovna zona Zagreb Istok, a detaljnije informacije građani mogu također pronaći na IKEA internetskoj stranici.

S obzirom da su na dan otvorenja moguće gužve molimo građane da budu strpljivi i da poštuju upute predstavnika osiguranja', stoji u priopćenju. 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook