Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Na slobodu pozvani"

FOTO U Dubrovniku održan dosad najmasovniji susret katoličke mladeži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku je u subotu otvoren 9. susret Hrvatske katoličke mladeži, koji se održava pod motom "Na slobodu pozvani".

 

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

OVDJE UŽIVO GLEDAJTE PRIJENOSE IZ DUBROVNIKA

Ovaj dosad najmasovniji susret Hrvatske katoličke mladeži okupio je 35 tisuća mladih ih Hrvatske i dijaspore, a otvorio ga je dubrovački biskup mons. Mate Uzinić.

Zahvalivši mladima što su se odazvali u velikom broju, biskup Mate Uzinić poručio je mladima da po povratku svojim domovima pričaju svima o slobodi u Isusu Kristu.

Predsjednik Odbora za mlade Hrvatske biskupske konferencije, biskup Mijo Gorski također je pozdravio okupljene mlade, rekavši da je Isus sa svima koji su sada u Dubrovniku te kako je upravo zajedništvo svih okupljenih izvor snage i radosti.

Sudionike su pozdravili i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić te župan dubrovačko neretvanski Nikola Dobroslavić.

Unatoč lošem vremenu, u Dubrovniku vlada veselo raspoloženje, a središnji događaj susreta mladih bit će u 17 sati kada će se održati euharistijsko slavlje u Luci Gruž, koje će predvoditi biskup Uzinić kao domaćin susreta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene