Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tretman za vizu

Milanović ipak ide u SAD; Foley: Neka se ne ljuti, formular je procedura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki veleposlanik u Hrvatskoj James Foley komentirao je reakciju Banskih dvora na ispunjavanje formulara DS 160. Premijeru Milanoviću, naime, nije se svidjelo što se za put u SAD mora izjašnjavati je li terorist, no doznajemo da će na summit ipak otputovati.

Foley je tijekom posjeta Vukovaru rekao da se jednostavno radi o redovitoj proceduri koju prolaze svi, da se ne radi ni o čemu spornom i da ne bi želio da netko pomisli da je to povezano s napretkom oko ukidanja vize za SAD.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica Odluka Ustavnog suda Ministar Malenica: "Milanović je kršio Ustav. On i njegovi jataci ne žele prihvatiti poraz" Zoran Milanović Ne može biti premijer ANKETA Slažete li se s odlukom Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću?

Posjetimo, premijer Zoran Milanović je trebao predstavljati našu zemlju na 25. po redu summitu NATO saveza, kojem su domaćin SAD i američki predsjednik Barack Obama. No, ispunjavanje standardnog upitnika i pitanja poput onih hoće li sudjelovati u terorističkim aktivnostima u SAD-u, ili organizaciji prostitucije, zasmetali su Banske dvore.

Unatoč nelagodi, premijer Milanović, kako doznajemo, na summitu u Chicagu ipak će se pojaviti.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene