Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudionik skupa HDZ-a

Fizički nasrnuo na djevojku: 'Ku*** me snima!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u utorak privela jednu osobu za koju sumnjaju da je imala veze s napadom.

HDZ je u ponedjeljak u Sheratonu organizirao skup u povodu obljetnice smrti Franje Tuđmana, a ispred hotela su se okupili i pripadnici Građanske akcije i mirno prosvjedovali.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori

VIDEO 'Koga briga za koga ste vi dragi prijatelji? Nije važno u ovom trenutku što Vlada misli'

Članovi Građanske akcije su razvukli 10-metarski transparent s natpisom 'Detuđmanizacija', nakon čega se jedna djevojka, koja je kamerom snimala okupljanje ispred Sheratona približila skupu i počela sudionike snimati izbliza. U tom trenutku jedan od njih je povikao: 'Kurva me snima!' i nasrnuo na djevojku.

Nakon napada, završila je u Klinici za traumatologiju gdje su joj dijagnosticirane kontuzija ruke, lakše ozljede glave, a zguljena joj je koža na zglobovima ruke.

Zagrebačka policija u utorak je na razgovor privela jednu osobu za koju pretpostavljaju da ima veze s događajem, no nisu htjeli potvrditi je li riječ o napadaču.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene