Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijeli dan ispitivan u USKOK-u

Mesar Fiolić pušten iz Remetinca nakon što je iznio opširnu obranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon cjelodnevnog ispitivanja u USKOK-u Stjepan Fiolić je pušten iz pritvora u Remetincu.

Fiolić je iznio detaljnu i opširnu obranu odgovarajući na pitanja istražitelja. Poznati zagrebački mesar i bivši HDZ-ov zastupnik u pritvoru je od prošlog tjedna zbog afere oko prodaje njegove zgrade u Planinskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sanader o presudi: "Sve su to lažni svjedoci, dogovorili su se s USKOK-om'' Slika nije dostupna Presuda za Planinsku Bivši premijer tvrdi da se postupak protiv njega temelji na lažnim dokazima

>> Stjepan Fiolić u lisicama: Ne osjećam se krivim

Stjepana Fiolića se sumnjiči da je prije dvije godine sudjelovao u sumnjivoj prodaji svoje poslovne zgrade u zagrebačkoj Planinskoj ulici. Zagradu je kupio Hypo leasing po astronomskoj cijeni od 4 tisuće eura za četvorni metar.

Odmah potom ju je trebalo preuzeti tadašnje Ministarstvo regionalnog razvoja na čelu kojeg je bio Petar Čobanković, za 11 milijuna eura. Fiolić je navodno zaradio više od pet milijuna eura.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene