Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratili mu stvari

Felić ne zna je li osumnjičen za objavu Registra branitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednog od četvero bivših zaposlenika Ureda za obranu u Karlovcu, Enesa Felića, policija je pozvala da u 11 sati dođe u PU karlovačku po svoje stvari.

Domove četvorice policija je pretražila prošli tjedan. Tražili su CD s popisom branitelja čiji je sadržaj objavljen na internetu. Još nije poznato da li je Felić osumnjičen za objavu dijela Registra branitelja, prenosi Večernji list.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Izraelski Iron Dome Prijetnje sigurnosti Šef najveće njemačke tvornice oružja upozorio: "Europa bi trebala izgraditi svoju Željeznu kupolu"

Pola sata prije svoje je kutije sa stavrima iz PU karlovačke pokupio i Martin Barić, koji je 2006., kada je nastao sporni CD, bi pročelnik Ureda za obranu. Barić je sada pročelnik u Centru 112. Uz Barića i Felića, pod istragom su i Diana Marković i Davor Stišćak. Marković radi u MORH-u, a Stišćak u karlovačkom Centru 112.

>> List iz Zadra objavio dio registra branitelja

Na Facebooku je osnovana grupa 'Podrška za našeg Enesa Felića' u kojoj mu podršku daje Marko Pavković, satnik koji je na povratku iz AFganistana stradao u prometnoj nesreći koju je skrivila pijana profesorica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene