Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UVALA PILE

Fekalije zagadile more na dubrovačkoj plaži, iz ZJZ-a upozoravaju: "Ne koristite ovu uvalu za kupanje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još nije poznat izvor onečišćenja, a iz ZJZ-a navode kako su odmah obavijestili i nadležne inspekcijske službe.

Županijski Zavod za javno zdravstvo izvijestio je da su njihovi djelatnici po dojavi građana o mogućem onečišćenju mora izašli na teren u uvali Pile te uzeli uzorke mora.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

"Laboratorijskom analizom dokazano je fekalno onečišćenje. S obzirom da se radi o moru nezadovoljavajuće kvalitete, onečišćenom iz nepoznatog izvora, o ovome nalazu odmah su obaviještene nadležne inspekcijske službe (sanitarna inspekcija, vodopravna inspekcija i inspekcija zaštite okoliša).

Preporuka Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije je da se do prestanka onečišćenja, spomenuta lokacija ne koristi za boravak u moru, kupanje i rekreaciju", navedeno je u priopćenju objavljenom na web-stranicama ovog zavoda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene