Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne udovoljava uvjetima za kupanje

Fekalije onečistile Rijeku dubrovačku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije uzeo je dodatno uzorke mora 14. i 15. srpnja na četiri mjesta u Rijeci dubrovačkoj (Acijeva marina u Komolcu, Čajkovići, Sustjepan i Rožat), a rezultati upućuju na onečišćenje fekalijama.

Uzorci mora uzeti 14. srpnja ne udovoljavaju uredbi o kakvoći mora za kupanje na području Acijeve marine Dubrovnik u Komolcu, a uzorci mora uzeti 15. srpnja ne udovoljavaju uvjetima uredbe o kakvoći mora za kupanje na području te marine i mjesta Rožata, priopćio je danas ured za odnose s javnošću Dubrovačko-neretvanske županije.

S obzirom na to da u većem dijelu akvatorija Rijeke dubrovačke nije riješena komunalna infrastruktura - odvodnja otpadnih voda, rezultati ispitivanja kakvoće mora često su loši i nezadovoljavajući, a zbog toga na području Rijeke dubrovačke nije utvrđena nijedna plaža za kupanje na kojoj će se provoditi program kontrole mora za kupanje na području Dubrovačko-neretvanske županije 2011. godine, priopćila je ta županija. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna grad "puca po šavovima" Katastrofalni prizori u Dubrovniku usred sezone Slika nije dostupna Pogon na biometan Ovaj autobus vozi na ljudske fekalije!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene