Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska Vlada danas je glavnim ravnateljem policije imenovala Vladimira Fabera koji je do sada tu dužnost obavljao kao privremeni glavni ravnatelj.


Faber je za glavnog ravnatelja policije imenovan nakon provedenog javnog natječaja. 

Vezani članci Davor Filipović, Anja Šimpraga, Marin Piletić Plenković predstavlja nove ministre: Ćorić potvrdio odlazak i svog nasljednika. Dolaze Šimpraga i Piletić? Sabornica Ovaj tjedan bi trebala biti potvrđena tri nova ministra u Vladi. U zadnji čas iskrsnulo novo ime

Imenovano povjerenstvo za financijsku procjenu Zračne luke

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je imenovala i šesteročlanu radnu skupinu Vlade i grada Zagreba koja će preispitati financijske procjene nagrađenih projekata za izgradnju nove zgrade Zračne luke Zagreb.

U radnu skupinu imenovana su po tri predstavnika Vlade i Grada Zagreba, a ta će skupina preispitati investicijski dio svih pet nagrađenih radova za Zračnu luku Zagreb.

Na natječaj za izgradnju nove zgrade Zračne luke bilo je pristiglo 17 radova, a stručno povjerenstvo je izabralo pet, a pobjedničkim je ocijenjeno rješenje pobjedničkog rada IGH i arhitekata Branka Kincla i Velimira Neidhardta.

Premijer Ivo Sanader i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić su još ranije dogovorili da posebna radna skupina ispita financijski dio projekata, a početkom ovog mjeseca premijer je predložio i da se izgradnja novog terminala Zračne luke Zagreb ne financira sredstvima grada i države već da se ide u koncesiju.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju