Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HIT na Facebooku

Evo kako se Hrvati bore protiv policijskih patrola!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splićani su se dosjetili načina na koji mogu izbjeći dobivanje prometnih kazni. Istu akciju pokrenuli su i Puljani, Zadrani, Šibenčani, Makarani i Imoćani.

Splićani su pokrenuli Facebook stranicu 'Policija zaustavlja- Split' na kojoj se mogu doznati ili objaviti lokacije na kojima su vozači vidjeli patrolu koja zaustavlja ili mjeri brzinu vožnje i piše kazne. Stranica broji gotovo 10.000 fanova, a preko 6.000 je aktivno koristi.

>>
FOTO Astronaut objavio fotku Splita iz svemira na Twitteru

Obavijesti objavljuju administratori kako bi ih svi mogli vidjeti na svom zidu, no stranicu ažuriraju  i fanovi, tako da samo jednim klikom na stranicu svi mogu vidjeti gdje se nalazi policijska patrola.

Administratori stranice su zamolili sve fanove da ne vrijeđaju policijske službenike, već da stranicu koriste isključivo kako bi pomogli jedni drugima u izbjegavanju kazni.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje

No, Splićani nisu jedini koji si međusobno pomažu. Istu stranicu su pokrenuli i Puljani, Zadrani, Šibenčani, Makarani i Imoćani.

Ukoliko i vi znate za neku sličnu akciju, javite nam se na redakcijski mail moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene