Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvan sezone

Europsko prvenstvo donosi veliku zaradu i sjajnu promociju

Rukomet donosi i zaradu (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Rukomet donosi i zaradu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Rukomet donosi i zaradu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Rukomet donosi i zaradu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Rukomet donosi i zaradu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Rukomet donosi i zaradu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Rukomet donosi i zaradu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/3 >>
Počelo je Europsko rukometno prvenstvo. Četiri hrvatska grada dočekuju brojne igrače, ali i navijače, domaće i strane. Mnogi se vesele i zaradi, posebice jer se sve događa izvan sezone.

Službeno u Splitu je oko 700 navijača Švedske i Islanda. Kako se bližila utakmica, sve je više navijača po Splitu. što stranih što domaćih.

Pročitajte i ovo Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona" Aviolinije u Hrvatskoj Bolja povezanost je ključ Hrvatska spremna za rekordnu sezonu: Povezani s više od 500 destinacija

Svi dakle žele biti u Splitu koji je postao i politički centrar. Stigao je premijer Andrej Plenković i nekoliko ministara, a očekuje se i predsjednica Republike.

Za europsko prvenstvo u Hrvatskoj akreditirano je 1260 medijskih djelatnika. Procjene su da će milijardu i šesto milijuna ljudi moći vidjeti sliku Europskog prvenstva, sve je to sjajna promocija Splita i Hrvatske, ali i odlična prilika ugostiteljima.

"To su jako kvalitetni individualni gosti koji konzumiraju usluge hotelskog restorana, jako su zadovoljni lokacijom a neki ostaju i do tjedan dana", govori Ivana Klarić, direktorica hotela.

"U Poreču je otvoreno osam hotela koji su dupkom puni. Očekujemo realizaciju petnaestak tisuća noćenja kroz ovih šest dana", govori Nenad Velenik, direktor HTZ-a.

Sportska slika iz Hrvatske obići će svijet. A neki od ovih navijača možda ponovno doći u Hrvatsku.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene