Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eskalacija pedofilije: Uhićeni izvanbračni supružnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć su u Osijeku uhićene dvije osobe zbog sumnje u spolni odnošaj s djetetom. Izvanbračni supružnici, 63-ogodišnji muškarac, državljanin Republike Srbije i 39-ogodišnja žena, državljanka BiH, s prebivalištem u Rijeci, osumnjičeni su da su u malom mjestu pokraj Osijeka seksualno iskorištavali kćerku svojih kućnih prijatelja.

Neslužbeno doznajemo da su tijekom pune četiri godine održavali spolne odnose s maloljetnom djevojčicom. Policija nije htjela otkriti podrobnije informacije zbog zaštite djevojčice i njezine obitelji. 

Pročitajte i ovo Velika akcija policije - 2 Detalji akcije protiv dječje pornografije Policija otkrila detalje kako predatori mame djecu: Za sadržaj zlostavljanja plaća se i u kriptovalutama Ilustracija Prijavila ga žrtva Užas u Dalmaciji: Policija privela 21-godišnjaka koji je oteo maloljetnicu

Uhićeni su i privedeni u istražni centar Županijskog suda u Osijeku s kaznenom prijavom zbog spolnog odnosa s djetetom, potvrdila je glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer. 

U Slavoniji se tako nastavlja lov na pedofile. Podsjetimo – nedavno je u Vinkovcima uhićen stariji muškarac koji se samozadovoljavao pred djecom na vinkovačkom gradskom kupalištu. 

>> Uhićen pedijatar osumnjičen za pedofiliju

Prije dva dana uhićeni su 62-ogodišnji liječnik pedijatar iz Donjeg Miholjca i 57-ogodišnji udomitelj iz Virovitice, zbog bludnih radnji nad 15-ogodišnjim dječacima i djevojčicama. 

Psihijatar dr.Nikola Mandić za Novu TV je rekao da se radi o osobama s teškim poremećajem ličnosti koje ne razlikuju razum od emocija. Radi se o defektnim i izopačenim osobama, rekao je dr.Mandić.

Policija i dječji psiholozi pozivaju roditelje na veći oprez i razgovor s djecom kako bi na vrijeme uočili imaju li njihova djeca problema.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene