Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez četvorice suspendiranih

Šef Glavnog odbora SDP-a ne vidi problem u održavanju krnje sjednice: "Onaj tko to govori vrši pritisak na statutarnu komisiju"

Erik Fabijanić, šef Glavnog odbora SDP-a (Foto: Dnevnik.hr)
Erik Fabijanić, šef Glavnog odbora SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Erik Fabijanić, šef Glavnog odbora SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
SDP-ovci ovaj tjedan planiraju održati sjednicu predsjedništva u krnjem sastavu jer su Peđa Grbin, Siniša Hajdaš Dončić, Mihael Zmajlović i Vedran Babić suspendirani.

Erik Fabijanić, šef Glavnog odbora SDP-a, u održavanju sjednice ne vidi problem. Također, odluku o suspenziji prethodno navedenih članova SDP-a ne smatra protustatutarnom.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

"Onaj tko to govori radi to da bi izvršio pritisak na statutarnu komisiju. Pitanje sankcija članovima državnih tijela je u izravnoj nadležnosti Glavnog odbora", rekao je Fabijanić.


Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene