Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretno Ena!

Ena Šarac danas ide u München po svoj osmijeh

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka velike hrabrosti i još većeg srca danas putuje u München po svoj osmijeh nakon što je pomogla da se isto omogući i malenoj Nori Šitum.

Nakon 11 godina borbe s tumorom na mozgu, 18-godišnja Osječanka Ena Šarac putuje u München na operaciju s koje će se, vjeruje, vratiti zdrava. Ova operacija nije joj prva. Bila je već na njih pet, a prošla je i brojne kemoterapije. U 11 godina borbe dobila je o dijabetes, trombocitopeniju, a godinu i pol dana je bila nepokretna. Ali nije se predavala. Njena majka kaže kako danas hoda zahvaljujući svojoj upornosti i tvrdoglavosti.

Pročitajte i ovo Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!" Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera

>> 'Sretna je, sad možemo biti mirni prije operacije'

Da je djevojka velika srca Ena je pokazala u akciji sakupljanja novca za terapiju malene Nore Šitum kada je pomogla da se Nori vrati osmijeh na lice. Zamolila je da se novac namijenjen njenoj operaciji donira Nori. Ovaj velikodušni potez prepoznali su mnogi te joj odlučili pomoći. Tako je pokrenuta i velika akcija za Enu te je ubrzo sakupljen novac i za njenu operaciju.

Operacija je zakazana za 1. ožujka, a sve što mi možemo reći je, sretno Ena i vrati nam se zdrava!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene