Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživanje Dnevnika Nove TV

Ekskluzivno: Sindikalisti dobili žuti karton od radnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dnevnik Nove TV u posljednja dva dana proveo je istraživanje među hrvatskim radnicima. O tomu što misle o sindikalnim vođama, ali i vladi - koga će ona štititi i što će do kraja mandata raditi.

Hrvatski radnici, osim što su nezadovoljni Vladom i socijalnom politikom, pokazali su i nezadovoljstvo prema sindikalistima. Većina nije zadovoljna načinom na koji sindikalisti zastupaju radnička prava

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Zadnji dan kampanje Posljednji rezultati velikog istraživanja Nove TV - sve su karte na stolu, mnogo je birača koji bi mogli presuditi ove izbore Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

58 posto hrvatskih radnika nezadovoljno je kako sindikalni vođe zastupaju radnička prava. Njih 14 posto je zadovoljno, a da podjednako zastupaju i ne zastupaju radnike misli 15 posto radnika dok njih 13 posto ne zna.

U Dnevniku u 19 i 15 donosio razmišljanja radnika - misle li oni da su sindikalisti bolji od političara ili isti, što će biti s radničkim pravima i komu će Vlada više pogodovati - radnicima ili poslodavcima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene