Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usmenim putem

Đurđa Adlešič dala ostavku: Treba mi odmor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đurđa Adlešič dala je ostavku na mjesto potpredsjednice Vlade.

U razgovoru s premijerkom Jadrankom Kosor Đurđa Adlešić danas je dala usmenu ostavku na mjesto potpredsjendice Vlade.

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman'' Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura"

>> Adlešić: Osjećam se odgovorno i spremna sam otići!

'Ja sam od danas formalno u ostavci, to je jasno', rekla je Đurđa Adlešič koja nije željela iznositi planove za budućnost. 'Nemojte zaboraviti da sam ja dobrovoljno prije godinu dana otišla s čela stranke jer moje zdravlje nije moglo podnositi tak tempo. Ja nisam jedna od onih koji bježe od posla, ali nakon svega što se ovdje događalo treba mi prvo vremena da se odmorim i da donesem konačnu odluku', dodala je.

HSLS je prošlu subotu napustio vladajuću koaliciju. Darinko Kosor, predsjednik stranke, objasnio je kako HSLS izlazi iz koalicije zbog nezadovoljstva radom Vlade. 'U posljednjih sedam mjeseci nijedan prijedlog HSLS-a nije prihvaćen, a na posljednjem sastanku iz redova HDZ-a stigla je optužba kako je HSLS nelojalan partner', dodao je. Iz HSLS kažu da su nezadovoljni standardom građana i općom financijskom situacijom u zemlji, što je također utjecalo na odluku o napuštaju koalicije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene