Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obećao i ispunio

Džentlmen do kraja: Britanski veleposlanik od danas je – "kockasti"!

Andrew Dagleish (Foto: @a_dagleish/Twitter)
Andrew Dagleish (Foto: @a_dagleish/Twitter) Foto: @a_dagleish/Twitter
Britanski veleposlanik u Hrvatskoj Andrew Dagleish ispunio je obećanje koje je dao u radijskoj emisiji BBC-ja, a ono je bilo da će obući kockice ako hrvatska prođe Englesku i uđe u finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

"Obje momčadi ostavile su srce na terenu, ali vaša je bila bolja. Stoga, kao što sam i obećao na BBC-ju jučer, držat ću se svojeg dijela dogovora... Sretno u finalu!" napisao je na svojem profilu na Twitteru Andrew Dagleish, britanski veleposlanik u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vatreni u finalu Trenutak za povijest u kojem je Hrvatska erumpirala: Sve je gorilo, sve se orilo! Zagrebački vatrogasci poslali snažnu poruku uoči utakmice (Foto: screenshot) POSLALI SNAŽNU PORUKU Genijalan video zagrebačkih vatrogasaca za sve navijače uoči tekme: "I mi bismo (konačno) htjeli pogledati Vatrene!"

Podsjetimo, Dagleish je uoči polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske dao kratak intervju i reporterki Dnevnika Nove TV Ivani Brkić Tomljenović. Iako je smatrao da će Englezi proći dalje, dao je do znanja i za koga će navijati u finalu ako prođe Hrvatska, što se i dogodilo.

"Znate, moja je supruga Francuskinja. To je za mene vrlo teško pitanje. Ako imamo na umu da ona večeras neće gledati ovaj izvještaj, reći ću Hrvatska", rekao je u srijedu Dagleish.

"Bojim se da je tako. Moje je srce tamo", priznao je britanski veleposlanik, svjestan da će to možda izazvati probleme u obitelji.

Dagleish je i gorljivi zaljubljenik nogometa. "Ovo me svjetsko prvenstvo dosta obuzelo. Bio je to sjajan turnir. Pratim ga pomno", rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene