Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konferencija HSP-a u Sisku

Đapić: Ulazak u EU sa slikom Đ. Brodarca u lisicama krivi je put

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prerana smrt generala Đure Brodarca potvrda je krive državne politike prema Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima, stav je HSP-a.

Sami smo odgovorni za svoju budućnost i narod mora hrabro preuzeti tu odgovornost. Prerana smrt generala Đure Brodarca potvrda je krive državne politike prema Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima, stav je HSP-a, koji su u povodu smrti Đure Brodarca na konferenciji na novinare u Sisku iznijeli počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić i povjerenik Županijskog vijeća HSP-a Pejo Trgovčević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Anto Đapić: 'Proces Draganu kao da se vodio u Srbiji' Slika nije dostupna Bijes disidenata Anti-Đapić koalicija: Tomašić i Rajčić žele smjenu

'General Brodarac odnio je još jednu pobjedu i svojom je smrću na dramatičan način upozorio kuda ide Hrvatska. Katastrofalne političke odluke o Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima na tragu su nacionalne izdaje' rekao je Đapić uoči posljednjeg ispraćaja Đure Brodarca. Smatra da Brodarčev slučaj potvrđuje suludu politiku uništenja i prodaju Hrvatske zbog neznanja i nekompetentnosti.

'Nažalost, instrumenti vlasti represivni su prema onima koji su stvarali ovu državu, pa braniteljske udruge nemaju pravo podupirati aktualnu Vladu. Borit ćemo se za zakon o aboliciji svih hrvatskih branitelja, kao što su mogli biti abolirani i mnogi četnici. Pravaši vjeruju da je put Hrvatske u Europsku uniju krivi put ako u nju ulazimo s posljednjom slikom Đure Brodarca u lisicama',naglasio je Đapić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene