Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Đapić pozdravio raspuštanje osječkog Gradskog vijeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSP-a i bivši osječki gradonačelnik Anto Đapić danas je za odluku Vlade o raspuštanju osječkoga Gradskog vijeća rekao da je to očekivana i jedina razumna odluka za izlazak iz gradske krize.

"Raspuštanje Gradskog vijeća očekivano je. To je jedini racionalan i normalan izlaz iz krize", izjavio je Đapić novinarima u Hrvatskom saboru.

Pročitajte i ovo Dubrovnik - 3 ŽELJA ČLANSTVA Raspušten dubrovački Most, iz središnjice poručili da poštuju zahtjev članstva "kako bi Most u Dubrovniku dobio novi zamah" Peđa Grbin, predsjednik SDP-a radikalni potezi Vrh SDP-a predlaže raspuštanje članstva organizacija u Zagrebu i Slavonskom Brodu

Pozdravio je i imenovanje Danijele Lovoković Vladinom povjerenicom za Osijek, ocijenivši da je riječ o dobru izboru jer, kako je kazao, ona je nestranačka i stručna osoba.

Đapić očekuje da će se izvanredni izbori za Gradsko vijeće održati istodobno s parlamentarnim izborima, dakle 25. studenoga, te da će HSP na novim izborima u Osijeku osvojiti najmanje 27 posto glasova birača.

Pozdravio je i Vladinu odluku da gradnju višenamjenske športske dvorane u Osijeku u potpunosti financira iz državnog proračuna, istaknuvši da je riječ o najjeftinijem modelu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene