Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavni karikaturist

Dvostruko slavlje za velikog Otta Reisingera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najpoznatijih hrvatskih karikaturista u krugu najbližih prijatelja proslavio je 84. rođendan, ali i 60 godina djelovanja.

Čovjek velikog umjetničkog, ali i životnog iskustva, i dalje pršti mladenačkom energijom i neumornom željom za stvaranjem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karikaturist u suzama VIDEO Slomio se objašnjavajući zašto je opet nacrtao Muhameda za naslovnicu Slika nije dostupna Namjeravali ga izbosti noževima Švedska: Trojica optužena za planiranje ubojstva karikaturista Vilksa

Otto Reisinger, velikan hrvatskog karikaturizma, danas uživa u proslavi 84. rođendana i obljetnici 60 godina djelovanja. Dobitnik brojnih priznanja u Hrvatskoj i izvan nje, svoju plodnu karijeru počeo je sasvim slučajno. Poznat kao veliki humorist vječno inspiriran političkim i društvenim događajima, naš slavni umjetnik priznaje kako je sretan što je svojim poznatim karikaturama poput Pere, Klare i Štefeka čitateljima olakšao tešku svakodnevicu.

'Jedno veliko poduzeće mi je doniralo kompjuter sa svim ovim…Ja to nisam ni otvorio! Znate, nego sam vratio neotvoreno, jer nisam mogao smoći snage da se uopće počnem učit baratat time', kazao nam je. S najnovijom tehnologijom ili bez nje, vječno mladi Otto Reisinger i dalje zna pronaći pravi način kako zabaviti svoje sugrađane.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene