Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre vijesti za prepaid korisnike

Dvostruko giga, minuta i SMS poruka u SIM2GO Telemach paketima

PR
PR Foto: PR
Ulazimo u vrijeme darivanja i zajedništva pa je Telemach i za postojeće korisnike bonova pripremio izvrsne ponude za prijelaz na pretplatu.

Stiglo je "ono vrijeme" u godini: na radiju su počeli puštati božićne pjesme, a s ekrana nam se smješkaju sobovi i Djed Božićnjak. I dok u šetnji ukrašenim gradom budemo tražili najbolje mjesto za fotografiranje, video poziv ili prelistavamo feedove na društvenim mrežama, zadnje što želimo jest razmišljati o potrošenom podatkovnom prometu.

Zato se za dobre vijesti za kraj godine pobrinuo Telemach! Uz nove SIM2GO pakete surfamo, telefoniramo i šaljemo poruke ne razmišljajući o potrošnji jer se gige, minute i poruke udvostručuju.

SIM2GO paketi koji korisnicima pružaju više

Svim novim korisnicima SIM2GO paketa koji kupe ili aktiviraju SIM2GO paket kao i korisnicima koji prenesu broj na bonove u Telemach u periodu do 31. prosinca 2021. stižu dvostruke gige, minute i SMS poruke tijekom tri mjeseca od aktivacije SIM2GO paketa. Tako će korisnici SIM2GO S paketa na raspolaganju imati 2GB, 400 minuta i 400 SMS poruka, SIM2GO M paketa 4GB, 1.000 minuta i 1.000 SMS poruka, a SIM2GO L paketa čak 14GB, 2.000 minuta i 2.000 SMS poruka.

Reci „DA“ pravoj ponudi

Ulazimo u vrijeme darivanja i zajedništva pa je Telemach i za postojeće korisnike bonova pripremio izvrsne ponude za prijelaz na pretplatu. Sve što im je potrebno nalazi se u tri jednostavna 5G paketa uz koje mogu bezbrižno razgovarati, slati poruke i surfati, dok korisnici Unlimited paketa imaju mogućnost korištenja Tidal glazbenog servisa za 0 kuna mjesečno, bez ugovorne obaveze.

Jedno od najdražih razdoblja u godini je pred vratima, stoga bilo da ste novi ili postojeći korisnik Telemachovih usluga poklon stiže u pravo vrijeme.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene